Олександр Турчинов: Умиротворення агресора призводить до катастроф (відео)
вівторок, 9 лютого 2016, 16:58

Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів Політичної партії «Народний фронт» Олександр Турчинов провів зустріч з делегацією представників міністерств закордонних справ Європейського Союзу в рамках «Східного партнерства».

Під час зустрічі співрозмовники обговорили питання щодо порушення Мінських мирних угод з боку російських окупаційних військ та продовження санкцій проти агресора.

Олександр Турчинов подякував учасникам зустрічі за позицію усього європейського співтовариства. «Дякую за ту позицію, яку ЄС займає по відношенню до агресора, що втілилося у резолюції Європарламенту, яка прямо засудила агресію Російської Федерації», - сказав він.

За словами Олександра Турчинова, Росія та її політичне керівництво роблять все для дестабілізації ситуації не тільки в Україні, а й в усьому світі.

«Росія не приховує своїх агресивних намірів щодо Заходу. Вони переносять свої командування ближче до західних кордонів», - сказав він.

Щодо питання продовження санкцій проти Російської Федерації, Олександр Турчинов наголосив, що цей інструмент необхідно розглядати, «як мінімум, на середньострокову перспективу». «Санкції – це не подарунок для України, це елементарна форма захисту європейських країн проти російської агресії та гібридної війни Росії проти цивілізованого світу», - наголосив Секретар РНБО України.

«Умиротворення агресора призводить до катастроф. І наша з вами спільна історія - тому підтвердження», - нагадав Олександр Турчинов.

Своєю чергою Посол з питань Східного партнерства Європейського Союзу Жигімантас Павільоніс наголосив, що «Європейське співтовариство завжди підтримувало та підтримуватиме Україну». «Ваша перемога - наша перемога», - підсумував він.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua