Олександр Турчинов: В основі успішної держави повинні бути віра, відповідальність і сім’я (фоторепортаж)
субота, 1 червня 2019, 16:32

Для того, щоб побудувати успішну країну, її треба будувати на міцному фундаменті, "який має складатися з віри, відповідальності і сім’ї".

Про це один з лідерів "Народного фронту" Олександр Турчинов сказав під час виступу на Майдані Незалежності, де відбувся Фестиваль "Всі разом - за сім’ю".

За його словами, міцна повноцінна сім’я, що здатна народити, захистити та головне - виховати дітей сьогодні стає одним із найважливіших факторів національної безпеки, від якого залежить майбутнє України.

"Створення умов для повноцінного існування та захисту сім’ї, сімейних цінностей, підтримки і виховання дітей повинно стати одним із головних пріоритетів для нашої країни", - сказав Олександр Турчинов, наголосивши, що прийшов час створити державну інституцію, яка б опікувалася цими питаннями.

"Необхідно значно посилити державні програми підтримки молодих сімей, фінансову допомогу при народженні та на виховання українських дітей", - резюмував він.

Фестиваль "Всі разом - за сім’ю" проходить за підтримки Міністерства молоді та спорту України 1-2 червня на Майдані Незалежності у Києві. Протягом фестивалю вдень відбулися показ мод від відомих брендів, музичні номери різних виконавців, вікторини для дітей, спортивні п’ятихвилинки. Ввечері запланована шоу-програма, виступи відомих співаків і музичних гуртів. Хедлайнерами вечірнього шоу є Сергій Бабкін, DETKI, One Light Inside.

Більше ФОТО можна переглянути ТУТ

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua