Олександр Турчинов: Вибори на Донбасі можуть відбутись лише після виведення звідти окупаційних російських військ
середа, 16 вересня 2015, 16:37

Запуск механізму проведення «фейкових» виборів на окупованій території є демонстративним виходом РФ і підконтрольних їй маріонеток із мирного процесу, визначеного Мінськими угодами.

Так прокоментував Секретар РНБО, один із лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов сьогоднішні заяви бойовиків про початок «виборчого процесу» на окупованих територіях.

«Вибори в окремих районах Донецької і Луганської областей можуть відбутись лише після виведення окупаційних російських військ з цих територій, відновлення нашого контролю за кордоном, звільнення захоплених державних установ та підприємств і створення умов, що відповідають вимогам місії БДІПЛ ОБСЄ», - сказав він.

Секретар РНБО нагадав, що відповідно до Мінських угод, вибори повинні проходити «винятково за українським законодавством та під контролем української влади».

«Провокації РФ під назвою «чергові вибори на окупованій території» знову заводять ситуацію в глухий кут і яскраво демонструють бажання Росії зірвати мирний план звільнення і реінтеграції окупованої частини Донбасу»,- підсумував Олександр Турчинов.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua