Олександр Турчинов відвідав найгарячішу точку АТО (відео)
четвер, 7 квітня 2016, 16:35

Через загострення ситуації, збільшення кількості обстрілів та провокацій з боку російсько-терористичних угруповань Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один із лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов відвідав передові позиції у зоні АТО.

Під головуванням Секретаря РНБО України Олександра Турчинова та за участі Міністра оборони України Степана Полторака і Командувача Сухопутних військ Сергія Попка в Головному командному пункті відбулася нарада з військовим керівництвом Антитерористичної операції. Її учасники обговорили питання організації активної оборони та забезпечення українських військ усім необхідним в умовах загострення ситуації через дії окупантів.

З Головного командного пункту Секретар РНБО України відбув до найгарячіших точок переднього краю оборони. Зокрема, він побував у промисловій зоні біля міста Авдіївка, де кожного дня ворог здійснює обстріли та провокації. Промзона є домінуючою позицією над дорожніми розв'язками біля Горлівки та розташованими там оборонними рубежами російсько-терористичних угруповань. Українські військові були змушені взяти під контроль цей укріпрайон, аби захистити житлові квартали Авдіївки від систематичних обстрілів.

Під час перебування на передньому краї оборони О.Турчинов обговорив з керівництвом сектору питання щодо ефективної протидії провокаціям агресора та забезпечення захисту наших військових.

За словами Секретаря РНБО України, весняне потепління спричинило «активізацію діяльності розвідувально-диверсійних груп та спроб локальних збройних провокацій противника».

«Не можна виключати і масштабних наступальних операцій російсько-терористичних військ», - зазначив він.

«Ми маємо бути готові дати відсіч будь-яким агресивним діям ворога, забезпечивши наші Збройні Сили сучасною зброєю та технікою», - сказав Секретар РНБО України, додавши, що Парламент досі не забезпечив на законодавчому рівні наповнення спецфонду бюджету, «з якого фінансується значна частина Державного оборонного замовлення».  «Дуже сподіваюся, що це питання буде вирішено найближчого парламентського тижня», - підсумував О. Турчинов.

 

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua