Олександр Турчинов: Внутрішні вороги не менш небезпечні ніж Росія (відео)
субота, 2 лютого 2019, 14:49

Партія "Народний фронт" має стати ініціатором та інтегратором об’єднання справжніх професіоналів, людей справи і відповідальності, які здатні захистити Україну.

Про це сказав Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов під час виступу на з‘їзді партії "Народний фронт".

"Війна продовжується, під окупацією залишається значна частина території України. Ми тримаємо фронт проти зовнішнього сильного і жорстокого ворога, ядерної держави, яка має сьогодні другий в світі військовий потенціал", - наголосив він.

Секретар РНБО підкреслив, що тримати фронт необхідно не тільки проти зовнішніх, але і проти внутрішніх ворогів - "не менш небезпечних і підступних".

"Це не тільки ворожа агентура, диверсійно-розвідувальні групи, терористи, найманці - це й інформаційні і політичні креатури Кремля, які знову підіймають голову. Це масштабна корупція, яка деформує та гальмує наш шлях вперед, це тотальний популізм, який в Україні перетворився на суміш безвідповідальності і брехні, руйнівної агресивності і некомпетентності. Цей мутний потік, який підсилюється контрольованими ЗМІ, емоціями соцмереж перетворюється на зброю масового знищення економіки, безпеки, авторитету і майбутнього нашої крани", - заявив він.

Олександр Турчинов підкреслив, що протистояти цьому можна, "об‘єднавши всіх справжніх патріотів та справжніх професіоналів - людей справи і відповідальності".

"І на моє глибоке переконання, саме "Народний фронт" має стати ініціатором та інтегратором такого об’єднання", - резюмував Секретар РНБО.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua