Олександр Турчинов взяв участь у презентації нових і модернізованих зразків озброєння (фоторепортаж)
середа, 27 квітня 2016, 16:47

Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один із лідерів Політичної партії "Народний фронт" Олександр Турчинов взяв участь у презентації нових і модернізованих зразків озброєння, військової техніки, автоматизованих систем управління вогнем ракетних та артилерійських  підрозділів на військовому полігоні біля селища Дівички Київської області.

Під час військових навчань було продемонстровано ефективне застосування протитанкових ракетних комплексів "Стугна" та "Корсар", а також потужних самохідних артилерійських установок "Піон".

За словами Олександра Турчинова, під час проведених на полігоні навчань, українська артилерія продемонструвала "високу ефективність роботи, швидке розгортання та точне враження цілей".

"Щоб вийти на бойові позиції, завдати вогневого ураження умовному противнику та залишити місце ведення вогню, потужним артилерійським підрозділам знадобилося трохи більше 10 хвилин", - відзначив він.

"Сучасні засоби зв'язку, автоматизовані системи управління у поєднанні з комп'ютерними технологіями та безпілотними літальними апаратами дозволяють надзвичайно ефективно використовувати потужну зброю, як це було продемонстровано при застосуванні потужних САУ "Піон", які професійно виконали завдання під час навчань", - зазначив Секретар РНБО України.

(ФОТОРЕПОРТАЖ можна переглянути ТУТ)

 

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua