Завдяки мужності та професійності наших військових воєнні авантюри окупаційних російських військ приречені, - Турчинов (відео)
п’ятниця, 27 жовтня 2017, 15:40

Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов побував у зоні проведення АТО, де провів з військовим керівництвом нараду щодо готовності військовослужбовців до виконання бойових завдань в умовах осінньо-зимового періоду.

Він заслухав доповідь військових керівників щодо забезпеченості наших воїнів зимовим одягом, облаштування та утеплення місць для розміщення та обігріву, лазне-прального обслуговування, медичного забезпечення особового складу та готовності техніки до експлуатації в умовах низьких температур.

Окрім того, обговорювалося питання забезпечення передових позицій зброєю та військовою технікою.

Враховуючи значні втрати за добу, які відбулися два дні тому (4 загиблих, 4 поранених), Секретар РНБО України поставив завдання щодо посилення заходів для збереження життя і здоров'я військовослужбовців в умовах постійних військових провокацій ворога.

Після наради Олександр Турчинов виїхав на передові рубежі нашої оборони в район Світлодарської дуги. Зокрема, Секретар РНБО України побував на опорних пунктах, що були свого часу відбиті у ворога.

За словами Турчинова, незважаючи на Мінські домовленості російсько-терористичні угруповання не припиняють військових провокацій та обстрілів наших позицій. «Але завдяки мужності та професійності наших військових, всі воєнні авантюри окупаційних російських військ приречені», - наголосив він.

ФОТОРЕПОРТАЖ можна переглянути ТУТ


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua