Олександр Турчинов: Заява Дмитра Медведєва щодо відсутності держави в Україні засвідчує, що російські керівники бояться самого факту існування нашої країни
понеділок, 4 квітня 2016, 17:46

Заява Прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва щодо відсутності держави в Україні демонструє, наскільки керівники Російської Федерації бояться та істерично сприймають сам факт існування нашої країни.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів партії «Народний фронт» Олександр Турчинов, коментуючи сьогоднішню заяву прем'єр-міністра Російської Федерації Дмитра Медведєва.

«Україна - це держава, яка зупинила просування російського агресора на захід. Україна - це держава, яка своїм існуванням ставить хрест на відродженні та реванші радянської імперії зла», - зазначив ОлександрТурчинов.

«Хочу нагадати цим кремлівським неадекватним мрійникам, що в українців була держава зі столицею у Києві ще задовго до виникнення Московського улусу Золотої Орди. Україна існуватиме і після того, як злоба, агресія та внутрішні протиріччя, які завжди притаманні тоталітарним режимам, розірвуть на шматки залишок радянської імперії, що носить назву Russia (Раша)», - заявив він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua