Олександр Турчинов зустрівся з Директором Секретаріату оборонної промисловості Турецької Республіки Ісмаїлом Деміром
понеділок, 15 лютого 2016, 17:45

Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один із лідерів Політичної партії «Народний фронт» Олександр Турчинов провів зустріч з Директором Секретаріату оборонної промисловості Турецької Республіки Ісмаїлом Деміром.

Під час зустрічі співрозмовники обговорили питання реалізації спільних проектів у сфері оборонно-промислового комплексу.  О.Турчинов та І.Демір розпочали обговорення цих питань у рамках робочого візиту Секретаря РНБО України до Турецької Республіки у січні ц.р.

Зокрема, сторони детально обговорили питання співпраці щодо окремих проектів із залученням сучасних технологій у виробництві військової техніки та зброї в різних галузях оборонної промисловості в межах українського та турецького ОПК та створення робочих груп для їх реалізації.

«Ми розглядаємо Туреччину як стратегічного партнера нашої держави», - сказав Секретар РНБО України, додавши, що «за результатами його візиту до Туреччини було прийняте рішення щодо тісної співпраці оборонопромів обох держав».

Своєю чергою, І.Демір наголосив на важливості співробітництва між Україною та Туреччиною.

«Ми надзвичайно зацікавлені в співпраці з Україною та переконані, що це співробітництво буде дуже продуктивним. Вважаю, що об'єднавши зусилля, наші країни стануть сильнішими», - наголосив Директор Секретаріату оборонної промисловості Турецької Республіки.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua