Олександр Турчинов зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Марі Йованович (відео)
четвер, 15 вересня 2016, 17:30

Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів партії «Народний фронт» Олександр Турчинов зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Марі Л. Йованович.

Під час зустрічі сторони обговорили поточну безпекову ситуацію в Україні та питання інтенсифікації двостороннього співробітництва у військово-технічній сфері.

За словами Олександра Турчинова, Російська Федерація робить все, щоб Донбас залишався точкою дестабілізації для України та Європи. «Не зважаючи на Мінський формат, російсько-терористичні угруповання роблять все, щоб дезавуювати та зірвати домовленості», - додав він.

Сторони також приділили увагу військово-технічній співпраці в контексті воєнних викликів в Європі та на Близькому Сході, які загрожують безпеці всього світу, а також спільним заходам у сфері боротьби з міжнародним тероризмом. 

Своєю чергою, М. Йованович наголосила, що США завжди були і залишатимуться надійним партнером України: «Ми зацікавлені у продовженні і поглибленні співробітництва», - підкреслила вона.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua