Олександр Турчинов перевірив роботу контрольно-пропускного пункту в зоні проведення АТО (відео)
п’ятниця, 3 липня 2015, 16:09

Секретар РНБО, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов разом з керівниками антитерористичного центру СБУ, прикордонної служби та МВС перевірив у зоні проведення АТО роботу контрольно-пропускного пункту, на якому відбувається тестування нової електронної системи пропуску. Цей контрольно-пропускний пункт, розташований в населеному пункті Зайцеве, запрацював в новому режимі, тобто для отримання дозволів немає потреби контактувати з тими, хто їх надає.

Надіслані заявки перевіряються в електронному режимі, а громадяни, які пройшли електронну перевірку, можуть перетинати блокпости, надавши лише паспорт громадянина України.

«Нова система пропускного режиму в зоні проведення АТО покликана скоротити терміни та покращити якість перевірок, а також подолати корупцію під час видачі перепусток та дозволяє позбавитись черг на пропускних пунктах», - наголосив Секретар РНБО.

Олександр Турчинов підтвердив, що переведення всіх пропускних пунктів в зоні проведення АТО на електронний режим пропуску буде завершено, як і планувалось, до 7 липня поточного року.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua