Олександр Турчинов: Щоб уникати штучно створених інцидентів є тільки один шлях - прискорити перехід справжніх патріотів до лав нашої армії
середа, 29 квітня 2015, 15:36

Щоб уникати штучно створених інцидентів є тільки один шлях - прискорити перехід справжніх патріотів до лав нашої армії. Про це сказав Секретар РНБО, один з лідерів політичної сили «Народний фронт» Олександр Турчинов у коментарі.

За його словами, після травневих свят залишається достатньо високою небезпека зриву Росією Мінських домовленостей та відновлення активних бойових дій російсько-терористичними угрупованнями.

«В цих умовах ми повинні все зробити для зміцнення нашої оборони та посилення бойового потенціалу української армії», - додав Олександр Турчинов, наголосивши, що як і рік тому, так і зараз, добровольці були і є головною рушійною силою в системі захисту нашої країни.

«Рік тому саме вони взяли на себе удар ворога, давши можливість відродити зруйновану зрадниками армію, а сьогодні в лавах Збройних Сил та Нацгвардії захищають країну на східних рубежах», - зазначив він.

Секретар РНБО також наголосив, що для перемоги над ворогом потрібна єдина, монолітна, професійно навчена, добре озброєна та керована з єдиного центру армія.

«Саме тому всі патріоти, зокрема, і з Правого сектору, хто готовий зі зброєю в руках захищати Україну, прийняли рішення приєднатися до складу наших ЗСУ та Національної гвардії», - сказав він, пояснивши, що найбільш підготовлені бійці йдуть до розвідувальних підрозділів та десантно-штурмових батальйонів.

«Для того, щоб уникати штучно створених інцидентів є тільки один шлях - прискорити перехід до лав нашої армії справжніх патріотів, готових захищати країну не в інтернет-просторі або на мітингах, а на фронті,», - підкреслив Олександр Турчинов, зазначивши, що цьому процесу немає альтернативи і військове керівництво разом з лідерами патріотичних рухів повинні повністю цьому сприяти, «знявши будь-які бюрократичні обмеження та зволікання на цьому шляху».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua