Олександр Турчинов: Сильна українська армія - це єдиний фактор, здатний зупинити агресію Росії, яка направлена проти всієї Європи
вівторок, 19 травня 2015, 16:30

Відбулась зустріч Секретаря РНБОУ, одного з лідерів Політичної партії «Народний фронт» Олександра Турчинова з делегацією Комітету з питань національної безпеки парламенту Естонії.

Під час зустрічі сторони обговорили питання інтенсифікації співпраці у військовій, економічній та інформаційній сферах.

За словами Олександра Турчинова, наша країна зараз активними темпами відновлює військово-промисловий комплекс, «але без системної співпраці у військово-технічному співробітництві на міждержавному рівні це досить складно здійснити».

«Наша позиція: сильна українська армія - це єдиний фактор, здатний зупинити агресію Росії, яка направлена проти всієї Європи», - наголосив Секретар РНБО.

Також він наголосив, що європейська та євроатлантична інтеграція - пріоритетні напрями нашої країни. «Для нас надзвичайно важливим є те, як пройде Ризький саміт. Сподіваємось, що окрім загальних декларацій там будуть ухвалені конкретні кроки назустріч Україні», - підсумував  Олександр Турчинов.

Голова Комітету з питань національної безпеки парламенту Естонії Марко Міхельсон наголосив на тому, що Естонія завжди підтримувала європейський вибір України.

«Ми розуміємо, що боротьба, яку ви ведете проти російської агресії, - це боротьба всіх, хто цінує демократію та свободу», - зазначив Голова Комітету з питань національної безпеки парламенту Естонії, наголосивши, що його країна завжди допомагатиме Україні на шляху її розвитку.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua