Олександр Турчинов: За якість і темпи зведення оборонних рубежів відповідатимуть голови ОДА (відео)
п’ятниця, 24 квітня 2015, 17:39

Головною причиною низьких темпів зведення фортифікаційних споруд є те, що керівники обласних державних адміністрацій продовжують працювати за стандартами мирного часу.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один із лідерів партії «Народний фронт» Олександр Турчинов в інтерв'ю «5 каналу».

«У нас багато хто продовжує працювати за стандартами мирного часу, коли можна дозволити собі протягом місяця розробляти проекти, потім їх узгоджувати, підписувати угоди. Те, що у мирний час робиться протягом місяця, в умовах військової агресії має робитися за годину», - наголосив він.

Секретар РНБО зауважив, що для прискорення зведення оборонних рубежів за кожною ділянкою такого рубежу закріплені обласні державні адміністрації, «і саме голови ОДА будуть відповідати за якість і темпи роботи».

Водночас Олександр Турчинов зауважив, що у роботі зі зведення оборонних рубежів задіяні десятки національних виробників заліза, бетону тощо. Він додав, що якість об'єктів є високою, що доведено випробуваннями та відгуками військових. «Це об'єкти і ведення вогню, і об'єкти укриття. Вони мають витримувати пряме влучення з артилерії», - підкреслив він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua