Олена Ледовських: Комітет рекомендуватиме ухвалити закон про держслужбу
понеділок, 2 листопада 2015, 14:38

Комітет Верховної Ради з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування рекомендує парламенту прийняти законопроекти про державну службу та про поновлення районних рад у місті Києві.

Про це під час Погоджувальної ради заявила народний депутат фракції «Народний фронт», перший заступник голови Комітету з питань держбудівництва Олена Ледовських.

«Закон про державну службу, №2490, ми будемо рекомендувати парламенту прийняти за наслідками розгляду в другому читанні за основу та в цілому», - сказала вона.

«Друге питання, яке ми пропонуємо від комітету розглянути, це проект постанови «Про внесення змін до постанов Верховної Ради про призначення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році». Це законопроекти №3017 та №3018, які надають можливість сьогодні, під час такої великої події як вибори, діяти парламенту та ЦВК виключно в правовому полі», - зазначила Ледовських.

«І останню пропозицію, яку вносить комітет на цей пленарний тиждень, це внесення змін до законопроекту про столицю України, місто-герой Київ, щодо поновлення права здійснювати місцеве самоврядування через районні ради та їх виконавчі органи, №2529», - наголосила представник «Народного фронту».

Олена Ледовських підкреслила, що комітет прийшов до висновку рекомендувати прийняти даний законопроект за основу та в цілому.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua