Олена Масоріна: Треба посилити нашу присутність на міжнародній арені (відео)
понеділок, 25 лютого 2019, 13:14

Комітет ВР з питань європейської інтеграції звернувся до народних депутатів з проханням підтримати низку законопроектів з ратифікації Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Про це під час засідання Погоджувальної ради заявила народний депутат фракції "Народний фронт", член комітету ВР з питань європейської інтеграції Олена Масоріна.

На початку свого виступу вона заявила про необхідність посилення позиції комітету на міжнародній арені.

"Я дякую першому віце-спікеру Ірині Геращенко за посилення присутності нашого комітету на всіх міжнародних майданчиках. Це питання давно перезріле. Нам всім треба долучитися до посилення функцій нашого комітету у світі", - звернулась Масоріна до народних депутатів.

Вона також зазначила, що до порядку денного Верховної Ради вкотре включені законопроекти про ратифікацію меморандуму між Україною та Австрією щодо посилення дипломатичної співпраці, а також ратифікації меморандуму між Україною та Великобританією щодо внесення змін до міжурядової конвенції про усунення подвійного оподаткування.

"Також нагадую, що до порядку денного включено 9 законопроектів, які є частиною дорожньої карти з виконання Угоди про асоціацію на 2018-2019 роки", - підсумувала Олена Масоріна.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua