Олена Масоріна: За рік українська армія суттєво змінилася (відео)
четвер, 28 травня 2015, 17:49

 

Світ має усвідомити, що слабкість провокує Росію на військову агресію.

Про це сьогодні заявила народний депутат фракції «Народний фронт», член Комітету з питань європейської інтеграції Олена Масоріна під час 8-го Київського Безпекового Форуму, організованого Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну».

«Звичайно, ми розуміємо, що самі маємо відстоювати свою незалежність і цілісність, але піднімаються питання і про військову допомогу, і інвестиції, і фінансову допомогу. Тому це надзвичайно актуально і важливо для нашої держави», - сказала Масоріна.

«За рік ми досягли чимало суттєвих змін: починаючи від історичного рішення про відмову від позаблокового статусу до вкрай якісного закону про призов, мобілізацію. Зміни до цього закону рівномірно розподіляють навантаження між призовниками», - підкреслила представник «Народного фронту».

Олена Масоріна також наголосила на якісно іншому забезпеченні нової української армії. За словами народного депутата, ще рік тому на фронт ішли добровольцями без жодного забезпечення: «Зараз робиться усе, щоб люди були підготовлені та озброєні».

«Сьогодні наш фонд «Волонтерська сотня-Україна-Світ» продовжує працювати. Ми закуповуємо безпілотники, оптику тощо. Тобто йдеться вже про ведення війни на принципово новому рівні, а рік тому мова йшла про одяг, їжу, взуття – елементарні речі», - резюмувала народний депутат.

 

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua