Олігарх Онищенко продовжує брудну кампанію проти “Народного фронту” та його лідера Арсенія Яценюка, - Андрій Тетерук (відео)
п’ятниця, 20 квітня 2018, 13:45

Олігарх Олександр Онищенко продовжує брудну кампанію проти лідера “Народного фронту” Арсенія Яценюка.

Про це заявив перший заступник керівника фракції “Народний фронт” Андрій Тетерук в інтерв’ю журналістам.

Народний депутат наголосив, що нещодавні заяви Онищенка є “абсолютно цинічною та примітивною брехнею”, яку вже офіційно спростував лідер “Народного фронту” Арсеній Яценюк.

“Брудна кампанія, яка була розпочата Онищенком проти Арсенія Яценюка, ще не завершена, тому що брудні “вкиди” продовжуються. Підстави для цієї кампанії криються в тому, що Арсеній Яценюк, перебуваючи на посаді Прем’єр-міністра, почав ліквідовувати ті корупційні оборудки, які дозволяли олігархам отримувати шалені статки. Звісно, що жодному з олігархів, які позбавлені впливу на розподіл бюджету, позбавлені можливості грабувати нашу державу, не подобається, що вони втрачають багатомільярдні доходи”, - заявив Тетерук.

Таким чином, за словами народного депутата, такі олігархи використовують усі доступні їм засоби, в тому числі і підконтрольні ЗМІ, для того, щоб дискредитувати ті політичні сили, які прийшли покращувати ситуацію в країні.

“Тому вони будуть використовувати, на жаль, брудні, провокативні елементи для заповнення інформаційного простору брудом, провокаціями, нісенітницями і будуть відволікати увагу від того, що вони, власне, мають відповідати за те, що розкрадали Державний бюджет на багатомільярдні суми”, - підкреслив він.

Андрій Тетерук також нагадав, що він особисто, разом з колегами з “Народного фронту”, звертався до НАБУ з вимогою перевірити злочинність дій Олександра Онищенка, зокрема його заяви про те, що “він витратив близько 30 млн доларів на дискредитацію роботи “Народного фронту” та лідера цієї політичної сили Арсенія Яценюка за час свого перебування в парламенті”.

“Існує політична боротьба і намагання певних олігархів уникнути відповідальності за те, що вони скоювали злочини на території України. Я розумію, що певні особи співпрацюють зі спецслужбами ворожих до нас держав для того, щоб спотворити сприйняття ситуації в українському політикумі”, - зазначив Андрій Тетерук.

Парламентар розповів, що слідство по цій справі досі триває і “Народний фронт” чекає на його результати, щоб “зняти всі питання з цього приводу як у суспільстві, так і у політикумі”.

“Ми вимагаємо, щоб винні були притягнуті до відповідальності. Ми очікуємо на завершення усіх необхідних слідчих дій“, - резюмував представник “Народного фронту“.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua