"Опоблок" є антиукраїнською структурою, на голоси якого ніхто не розраховує, – Ігор Гузь
середа, 13 квітня 2016, 15:56

Патріоти у Верховній Раді ніколи не розраховували на голоси депутатів антиукраїнського "Опозиційного блоку".

Про це заявив народний депутат "Народного фронту" Ігор Гузь, коментуючи заяву депутата Рабіновича про те, що фракція "Опоблок" "більше не голосуватиме за жоден закон, поданий цим парламентом".

"Опоблок" є питомо антиукраїнською структурою, яка не визнала й не засудила російське вторгнення. Більше того, окремі депутати від "Опоблоку", за даними ЗМІ, відкрито підтримують це вторгнення, називають путінських терористів героями. Тому патріоти в парламенті на голоси цих зрадників ніколи й не розраховували", - сказав він.

"Саме тому "Народний фронт" не увійде до жодної коаліції, в якій будуть ці зрадники. Ми, натомість, матимемо справу лише з тими силами у парламенті, які обстоюють незалежність України й безальтернативність опору російським загарбникам", - наголосив Гузь.

На його думку, відмова від голосування засвідчує, що "Опоблок" дедалі активніше руйнуватиме українську державність на замовлення Кремля.

"Опоблок" - це нова КПУ, послідовно антиукраїнська сила. Вони діють за принципом "що гірше для української держави, економіки та реформ - то краще". Зараз вони не будуть голосувати за жодні законопроекти. А в разі дочасних виборів вони заведуть до Ради ще більшу фракцію, - і взагалі заблокують роботу парламенту, поки з Москви не прийде наказ розблокувати. І цей саботаж не припиниться, поки не будуть ухвалені написані в Кремлі законопроекти про капітуляцію України. Йдеться про квазі-державу "Міжобласне об’єднання "Донбас" (законопроект №4297); про амністію терористам і військовим злочинцям; про виділення на відбудову все ще окупованої території мільярдів з держбюджету України тощо. А там недалеко й до довічного ув’язнення за участь у Революції гідності й добровольчих батальйонах", - зауважив Ігор Гузь.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua