“Опозиційний блок” та Віктор Медведчук є продовжувачами та апологетами режиму Путіна, - Андрій Парубій (відео)
четвер, 6 вересня 2018, 11:18

“Опозиційний блок” та Віктор Медведчук є продовжувачами та апологетами ідей Путіна.

Про це заявив Голова Верховної Ради України, представник партії “Народний фронт” Андрій Парубій, відповідаючи на абсурдні звинувачення на свою адресу з боку представника “Опозиційного блоку” Юрія Бойка.

Спікер парламенту зазначив, що у згаданому Бойком ефірі він лише сказав про те, що “спосіб референдуму прямої демократії використовувався нацистами для маніпуляцій”.

“Я хочу наголосити, що, власне, цю нацистську практику сьогодні використовує Путін, як агресор, і з цією практикою проводився псевдореферендум і в Криму, і в Донецькій та Луганській областях. Російський агресор використовує нацистські методи для окупації та агресії проти України”, - заявив Андрій Парубій.

“Ваші представники і Медведчук, який агітував за методи, в тому числі й Гітлера - за референдум по всі Україні... Сьогодні тому і російські ЗМІ, і всі “собачки” Путіна так активізувалися, тому що показане ваше справжнє обличчя. Ви є продовжувачами Путіна і його режиму, нацистського режиму і є апологетами його ідеї”, - звернувся Голова Верховної Ради до представників “Опозиційного блоку”.

Андрій Парубій також зауважив, що в ефірі телеканалу, про який йшла мова, він засудив ці методи та назвав їх маніпуляцією.

“Тому, шановні колеги, перед тим, як вийти на найвищу трибуну, ви подивіться виступ, почитайте, а не ведіться на російську пропаганду і не будьте її рупорами в українському парламенті. Хоча я розумію, вас змінити буде важко, бо для вас орієнтир є Путін, для вас орієнтир є російська пропаганда та російський агресор. Ганьба вам!”, - завершив свій виступ Голова Верховної Ради.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua