Основні пріоритети "Народного фронту" - економічний розвиток і фінансування оборонного замовлення, - Пашинський про бюджет-2017 (відео)
понеділок, 19 грудня 2016, 18:40

Фракція "Народний фронт" готова голосувати за проект Державного бюджету на 2017 рік за умови вирішення проблем з державним оборонним замовленням.

Про це заявив керівник парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони, заступник керівника фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський в інтерв’ю журналістам.

"Ми не повинні забувати, що через корупцію депутатів не змогли в цьому році профінансувати державне оборонне замовлення. Наша фракція прийняла рішення підтримати бюджет при врегулюванні усіх цих питань", - сказав він.

У свою чергу інший представник фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський зазначив, що бюджет має бути збалансований.

"З урахуванням того, що на сьогоднішній день не ухвалений закон про спецконфіскацію, то цей баланс Кабінет Міністрів має створити", - наголосив народний депутат.

При цьому Георгій Логвинський заявив, що незмінною позицією фракції "Народний фронт" є забезпечення соціально-економічного розвитку країни та сектору безпеки і оборони.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua