Останні дії Путіна означають його кінець, - Сергій Висоцький (відео)
четвер, 1 жовтня 2015, 12:28

Президент Російської Федерації Володимир Путін зробив велику помилку, дозволивши собі під час особистих переговорів з президентом США Бараком Обамою обдурити його щодо військових дій Росії в Сирії.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Сергій Висоцький у середу в ефірі «5 каналу».

На його думку, таким чином Путін перетворився на «непрогнозованого Саддама Хусейна» і може так само бути усунений від влади.

Він зауважив, що під час переговорів на Генасамблеї ООН Путін і Обама, очевидно, домовилися про «координацію військових зусиль в Сирії», а президент РФ, віддавши на наступний день наказ про бомбардування мирного міста Хомс, тим самим порушив ці домовленості.

При цьому народний депутат додав, що це в жодному разі не означає, що були якісь домовленості про спільну військову операцію США і Росії, але ця ситуація аналогічна до тої, коли прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу нещодавно літав до Москви на переговори з головою Генштабу РФ.

«Вони домовились, що російські солдати не повинні в Сирії вбивати американських солдат, ізраїльські не повинні вбивати російських солдат, а російські – ізраїльських. Тобто щоб не було прямого зіткнення армії Росії та держав коаліції. І Путін це все порушив, тим самим він обманув Обаму – людину, яка володіє важелями для керування певними глобальними структурами», - наголосив Висоцький.

Народний депутат вважає, що Путін, відкривши «сирійський фронт», хоче таким чином «почати шантажувати світ чи то ядерною кнопкою, чи то повномасштабною війною», і тим самим добитися певних поступок щодо Росії з боку США та ЄС.

Однак, на думку Сергія Висоцького, такі дії російського президента лише призведуть до поглиблення санкції проти його країни, зокрема, Росію можуть відключити від міжбанківської системи SWIFT і т.д.

Крім того, за його словами, до процесу ізоляції Росії може приєднатися досить потужне сунітське лобі по всьому світу.

«Путін з рангу Мілошевича, тобто людини, яка певним чином намагалася втримати Югославію для сербів, переходить в ранг товариша Хусейна – людини непрогнозованої, яку треба знищувати будь-яким шляхом та усувати від влади, оскільки вона є загрозою для всього світового порядку», - наголосив Висоцький.

На його переконання, останні дії Путіна «означають його кінець».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua