Остап Семерак: Інвестування в Україну має перерости у політику західних урядів щодо нашої країни
четвер, 22 жовтня 2015, 11:09

Україна, окрім політичної підтримки, потребує західних інвестицій у національну економіку.

Про це заявив народний депутат, голова делегації парламентської фракції «Народний фронт» Остап Семерак під час зустрічі з лідерами Європейської народної партії на конгресі ЄНП, який відбувається 21-22 жовтня в місті Мадрид (Іспанія).

Так, він зазначив, що Україна «має позитивні приклади європейських та американських інвестицій протягом останнього року, але ця тенденція повинна перерости у політику західних урядів щодо нашої країни».

"Європейська народна партія завжди була і залишається надійним партнером України та її Уряду в європейській інтеграції, проведенні реформ та модернізації, а також партнером у протистоянні російської агресії на Сході України та в Криму", - заявив Остап Семерак.

У свою чергу Президент ЄНП Джозеф Доул заявив, що Європейський Союз потребує нової безпекової політики.

"Україна за допомогою Заходу протистоїть агресії Путіна. Західні санкції діють і є адекватною відповіддю на агресію Росії. Послаблювати їх не можна до повного врегулювання ситуації в Україні», - наголосив Джозеф Доул.

Під час Конгресу Європейської народної партії в Мадриді делегати обговорювали тему гібридної війни як нового безпекового виклику в Європі, а також проблему міграції та шляхи її вирішення.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua