Остап Семерак: Міжнародні партнери України позитивно оцінюють реформи, які проводить Уряд Арсенія Яценюка
середа, 10 червня 2015, 16:39

Міжнародні партнери України позитивно оцінюють зміни, які відбуваються останнім часом в країні.

Про це сказав член фракції «Народний фронт», заступник голови Комітету ВР з питань євроінтеграції Остап Семерак, коментуючи заяву першого заступника директора МВФ Девіда Ліптона.

У своїй заяві Ліптон наголосив на тому, що нинішній український Уряд веде правильну політику і єдиний за всю історію країни, який дійсно проводить реформи.

Остап Семерак зазначив, що такий позитивний висновок з боку керівництва МВФ не є для нього несподіванкою, оскільки під час спілкування з міжнародними партнерами та експертами лунає все більше позитивних відгуків щодо змін в Україні.

«Це було і під час останнього саміту Україна–ЄС, який проходив у Києві за участі Голови Європейської Ради Дональда Туска та Президента Єврокомісії Жана-Клода Юнкера. Вони говорили позитивні речі про ті зміни, які відбуваються в Україні. Це і останні заяви Джорджа Сороса, відомого фінансиста і філантропа. Це і заяви інших наших партнерів», - сказав він.

У той же час, на думку народного депутата, інформаційна кампанія із залученням значних медіаресурсів, що була розгорнута противниками цих змін, певним чином нівелює ті досягнення, які Україна зробила на шляху проведення реформ та наближення до стандартів Європейського Союзу.

«Мені б хотілося, щоб більше чули не закиди організованої критики з боку опонентів європейського вибору України, але, в тому числі, чули й голос наших партнерів з Європейського Союзу та США, у співпраці з якими ми проводимо зміни в Україні», - наголосив Остап Семерак.

«Я сподіваюсь, що ці зміни будуть безповоротними і приведуть Україну до імплементації тих високих стандартів життя, які сьогодні ми бачимо в Європейському Союзі та інших розвинутих країнах», - наголосив народний депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua