Остап Семерак: «План Маршалла» для України може бути затверджений вже наступного року
п’ятниця, 13 квітня 2018, 18:24

Реалізація «Плану Маршалла» для України може розпочатися вже цього року. Це також означатиме, що наступного року він може бути офіційно затверджений.

Про це повідомив міністр екології та природних ресурсів, представник партії «Народний фронт» Остап Семерак під час 11-го Київського безпекового форуму.

Він подякував присутньому на Форумі колишньому прем'єр-міністрові Литви Андрюсу Кубілюсу за лобіювання на міжнародній арені надання Україні додаткової допомоги.

«Перш за все дякую вам, пане Андрюсе, за адвокатство «Плану Маршалла» для України. Ми його обговорювали рік тому на Мальті на з’їзді Європейської народної партії, де цей документ було підтримано. Ми деталізували цей проект на торішньому Безпековому форумі у Києві», - нагадав Остап Семерак.

Він зазначив, що зберігаються хороші тенденції, котрі свідчать про те, що реалізація цього плану може розпочатися у найближчий час.

«Реалізація плану допомоги Україні вже цього року є реальною. Наш Уряд продемонстрував добрий темп реформ. Економіка України має тенденцію до зростання. Тож м’яч, на мою думку, зараз на боці Європи. Час стискається, зважаючи на події останніх тижнів і днів. Можливостей розмірковувати про доцільність спільної європейської допомоги моїй країні стає все менше», - резюмував міністр.

ФОТОРЕПОРТАЖ з Форуму (день другий) можна переглянути ТУТ

ФОТОРЕПОРТАЖ з Форуму (день перший) можна переглянути ТУТ

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua