Остап Семерак: Президент у своєму посланні продемонстрував підтримку Уряду і Парламенту (відео)
четвер, 4 червня 2015, 14:47

У щорічному посланні Президента України до Верховної Ради Петро Порошенко продемонстрував підтримку українському Уряду, а також співпрацю з українським Парламентом.

Про це заявив член фракції «Народний фронт» Остап Семерак у коментарі журналістам.

«Ми будемо рухатися швидше по шляху впровадження тих змін, на які очікує суспільство», - сказав він.

Остап Семерак зазначив, що у посланні Президента, зокрема, містяться позитивні відгуки щодо реформ у Міністерстві внутрішніх справ.

«Ми повинні розуміти, що будь-яке міністерство, так само, як і Уряд загалом, як і коаліція, - це є колектив, це є політична команда. За будь-які справи, які роблять заступники міністрів, директори департаментів, несе політичну відповідальність міністр, якого призначила коаліція. І те, що Президент знає імена заступників міністрів говорить лише про одне - що він глибоко вникає в ті реформи, які робить український Уряд», - сказав народний депутат.

Крім того, він відзначив позитивні слова Глави держави про успішне проведення Урядом конкурсу щодо ліцензій на впровадження технології 3G-зв’язку в Україні.

«По факту, через півроку після прийняття рішення Урядом, Україна отримала 3G на відкритому конкурсі. І той профіцит в українському бюджеті, про який сьогодні Президент говорив, він сформований саме через те, що були продані на відкритому конкурсі ці ліцензії», - наголосив Остап Семерак.

Загалом, на думку представника «Народного фронту», слова Президента про те, що «Уряд є для нього партнером», підкреслюють спільну роботу всіх гілок влади і відповідальність.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua