Остап Семерак: Принципово важливо ухвалити екологічні законопроекти перед Міжнародною кліматичною конференцією (відео)
понеділок, 23 листопада 2015, 14:32

Верховна Рада України має невідкладно ухвалити важливі екологічні законопроекти, зокрема про оцінку впливу на довкілля, до початку Міжнародної кліматичної конференції в Парижі, а також розглянути законопроект щодо модернізації роботи парламенту.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт", перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції Остап Семерак.

"Від комітету з питань європейської інтеграції ми звертаємося з проханням про те, щоб законопроект про оцінку впливу на довкілля (№2009а) та інші екологічні законопроекти, які стоять в порядку денному на четвер, там і залишилися та були все ж таки розглянуті на цьому пленарному тижні. Це принципово важливо зробити перед кліматичною конференцією, яка відбуватиметься в Парижі", - наголосив він.

Крім того, Семерак зазначив, що ці екологічні законопроекти пройшли експертизу в Комітеті з питань європейської інтеграції та отримали у результаті схвальну оцінку щодо їх відповідності європейському праву та зобов’язанням України щодо Угоди про асоціацію з ЄС.

Співавторами законопроекту №2009а виступили народні депутати фракції "Народний фронт" Павло Дзюблик та Анатолій Дирів.

Остап Семерак також наголосив на необхідності розглянути законопроект про внесення змін до Регламенту Верховної Ради №2046а, який передбачає запровадження модернізованої системи в українському парламенті щодо впровадження та виконання зобов’язань України щодо Угоди про асоціацію з ЄС.

"Мені здається, що аналіз виконання нами плану дій по наданню Україні безвізового режиму говорить про те, що є певні проблеми в організації та плануванні нашої роботи. Тому я б хотів, щоб ми все ж таки розглянули законопроект №2046а та прийняли позитивне рішення", - резюмував парламентар.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua