Остап Семерак: Суд підтвердив незаконність відчуження державного "Межигір’я"
середа, 2 серпня 2017, 13:47

Київський апеляційний господарський суд задовольнив апеляційну скаргу НАК "Надра України" та визнав недійсними договір міни та договори купівлі-продажу, за якими було відчужено майно комплексу відпочинку "Пуща-Водиця" урочища "Межигір’я".

Про це повідомив міністр екології та природних ресурсів, представник партії "Народний фронт" Остап Семерак.

Він зазначив, що відповідне рішення у цій судовій справі було ухвалено 1 серпня.

"Кілька місяців тому Мінприроди розпочало непростий процес повернення державі через судові інстанції об’єктів нерухомості на території урочища "Межигір’я". Завдяки ефективній роботі юристів нашого Міністерства та НАК "Надра України" за результатами кількох судових засідань Київський апеляційний господарський суд ухвалив рішення на користь держави", - зазначив він.

Остап Семерак нагадав, що у справі щодо незаконного відчуження майна на території урочища "Межигір’я", це вже друге рішення суду на користь держави - у квітні 2017 року Вищий господарський суд скасував рішення судів першої та апеляційної інстанції, якими було встановлено правомірність укладення угод, щодо відчуження державного майна.

"Насправді для нас це перемога. Не зважаючи, що законність такої оборудки компаніями Януковича тривалий час ніхто не оскаржував, ми змогли знайти юридично правильний шлях, щоб розпочати процес повернення вкраденого майна у державну власність", - резюмував Остап Семерак.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua