Остап Семерак: Україна перебуває у фокусі уваги світової політики (Відео)
четвер, 28 травня 2015, 13:39

Присутність низки поважних гостей на Восьмому Київському Безпековому Форумі, організованому Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», свідчить про високу зацікавленість світової спільноти щодо питань оборони України і європейського регіону.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", голова української частини парламентського комітету Україна-ЄС Остап Семерак.

"Важливо, що цей форум проходить в Україні, незважаючи на ті конфлікти, які відбуваються на Сході, а можливо, навіть, наперекір цим конфліктам. І та висока участь міністра закордонних справ Німеччини, світових парламентів та найвищих посадових осіб та наших партнерів з США - свідчить про те, що Україна перебуває у фокусі уваги світової політики. Ми не залишилися наодинці", - сказав Семерак.

Він висловив сподівання, що дводенна дискусія стане продуктивною для пошуку нових партнерів для України та шляхів розв'язання проблем безпеки.

"Те, що Російська Федерація представлена сьогодні виключно на рівні експертів, які, на жаль, не впливають на формування державної політики країни - в чергове говорить про те, що Росія не має реального бажання вирішувати конфліктну ситуацію на Сході, і можливо, декого буде змушувати задумувався про участь Росії у цьому конфлікті", - сказав Остап Семерак.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua