Остап Семерак: Україна не зрадить свої державні інтереси на догоду Путіну (відео)
п’ятниця, 2 жовтня 2015, 10:51

Українська влада належним чином відстоює свої державні інтереси і не піде на сумнівні домовленості по так званому «плану Мореля».

Про це заявив народний депутат фракції  «Народний фронт», Перший заступник голови Комітету з питань європейської  інтеграції Остап Семерак в ефірі «5 каналу».

«Переговори в «нормандському форматі» після Генеральної асамблеї ООН - це є одна з перемог української дипломатії, оскільки Путін бажав об’єднати питання України з Сирією, змішати їх  і вирішувати як один процес», - сказав Остап Семерак.

«Я очікую, що під час зустрічі «нормандської четвірки» у Парижі буде не обговорення плану Мореля, оскільки таких планів уже було дуже багато і різних. Є однозначна позиція Президента і української дипломатії, що це є неприйнятний для нас план», - додав він.

Окрім того, народний депутат зазначив, що Україна не раз відкидала сумнівні плани, які намагалася нав’язати російська сторона різними способами.

«Це така сама ситуація,  аби ми сіли за один стіл із бандитом, що має п’ять  наганів – і ти починаєш з ним розмовляти, а він стріляє  у відповідь. Тому потрібно, щоб за цей стіл сіли інші партнери, які били б по руках і ногах бандита і примушували його повернутися до формату міжнародного права та світового порядку, який існував до того, коли Путін і його режим вчинили кримінальні злочини», - наголосив Семерак.

Представник «Народного фронту» також зазначив, що Путін у майбутньому матиме свої нюрнберзькі процеси за події в Україні та Сирії.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua