Остап Семерак: Успіхи України, які відмічає Захід, стали можливі завдяки злагодженій роботі Уряду
неділя, 1 листопада 2015, 17:43

Україна демонструє помітні світу успіхи у проведенні реформ, проте українське суспільство очікує більш інтенсивної та ефективної роботи антикорупційних органів та судової системи.

Про це заявив член фракції «Народний фронт» Остап Семерак, коментуючи колонку відомої американської журналістки Енн Епплбаум щодо українських реформ, розміщену в одній з найвпливовіших газет The Washington Post.

На переконання народного депутата, ці успіхи України, які відмічають наші західні партнери, стали можливі завдяки злагодженій роботі Уряду України, який у тяжких переговорах з парламентською коаліцією знаходить підтримку реформаторським ініціативам.

Крім того, на думку Семерака, запорукою успіху України також є «повне порозуміння і співпраця між Урядом і Президентом».

«В цій єдності й є сила і успіх України на шляху наближення до стандартів західного світу, Європейського Союзу, а також виконання тієї програми реформ, що закладена в Угоді про асоціацію України і ЄС, яка, у свою чергу, є основою Коаліційної угоди та Програми діяльності Уряду», - зазначив народний депутат.

Разом з тим, на його думку, поки що недостатньо інтенсивна робота антикорупційних органів разом з неефективністю українських судів створюють проблеми, зокрема для ефективної роботи Уряду та інших гілок влади у проведенні тих реформ, які були розпочаті після Революції гідності.

«Я погоджуюсь з думкою наших партнерів щодо того, що сьогодні ми повинні фокусувати свої зусилля не лише на військовій боротьбі за територіальну цілісність України, але й застосувати усі наші можливості для здійснення ще більш помітних змін на «внутрішньому фронті». Саме цього, у першу чергу, очікує сьогодні українське суспільство від влади», - зазначив народний депутат.

Крім того, Остап Семерак відзначив, що про успіхи України, зокрема, свідчить і той факт, що минулого тижня наша країна отримала чергову перемогу, посунувшись на кілька десятків позицій вгору у світовому рейтингу легкості ведення бізнесу Doing Business. 

«Це також є світовим визнанням роботи нашої урядової команди у реформуванні України», - резюмував Семерак.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua