Остап Семерак закликав імплементувати рекомендації місії Європарламенту, які покращать роботу Верховної Ради (відео)
понеділок, 28 березня 2016, 13:42

Перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції, представник фракції "Народний фронт" Остап Семерак закликав голів парламентських фракцій та комітетів активізувати роботу, зокрема створити робочі групи щодо імплементації понад 50 рекомендацій місії Європейського парламенту, мета яких - покращити роботу українського парламенту.

Про це він заявив у понеділок під час засідання Погоджувальної ради.

Семерак повідомив, що під час візиту делегації Верховної Ради України до Європейського парламенту наприкінці лютого були погоджені та схвалені понад 50 рекомендацій місії ЄП щодо покращення роботи українського парламенту.

Народний депутат також нагадав, що минулого сесійного тижня Верховна Рада ухвалила постанову "Про заходи з реалізації рекомендацій щодо внутрішньої реформи та підвищення інституційної спроможності Верховної Ради України", а також створила відповідну комісію.

Після цього Комітет ВР з питань євроінтеграції створив робочу групу, яка повинна напрацювати план дій та заходів щодо реалізації рекомендацій місії ЄП, у першу чергу щодо гармонізації українського законодавства до права ЄС.

У зв’язку з цим Остап Семерак звернувся до голів усіх парламентських комітетів з проханням так само створити відповідні робочі групи та активізувати роботу в цьому напрямку.

"Я розумію, що у голів фракцій багато важливих питань, але це питання є не менш важливим. Бо ми не маємо можливості й такої розкоші показати нашим колегам з Європейського парламенту, що ми готові лише обговорювати наші проблеми, але не готові їх вирішувати. Тому, Володимире Борисовичу (Гройсман. – Ред.), прошу активізувати роботу органів, які ми створили, бо час іде, а роботи є дуже багато", - наголосив народний депутат.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua