Освітня субвенція, закладена урядом Яценюка, дозволила придбати 27 шкільних автобусів на Миколаївщині, – Тарас Кремінь (відео)
четвер, 1 вересня 2016, 10:41

Напередодні свята Дня знань у Миколаєві, за участі народних депутатів фракції «Народний фронт» Тараса Креміня та Ігоря Бриченка, було урочисто передано 27 шкільних автобусів для районів Миколаївщини.

Про це повідомили у прес-службі Миколаївської обласної партійної організації «Народний фронт» у четвер, 1 вересня.

Депутат «Народного фронту», голова підкомітету з питань освіти та науки Тарас Кремінь наступним чином прокоментував подію:

«Освітня субвенція, закладена ще урядом Яценюка у 2016 році, дала сьогодні один з найкращих результатів в Україні – у цьому році вдалося закупити 27 шкільних автобусів. Це абсолютний результат по всій Україні, після Київської області з багатомільярдним бюджетом. Дякуючи зусиллям наших місцевих громад ми можемо замінити, у тому числі, і парк застарілих автомобілів», - зазначив Тарас Кремінь.

Він наголосив, що ці 27 шкільних автобусів будуть рівномірно розподілені серед всіх районі в області.

«Ті райони, де були створені опорні заклади, отримають додатковий транспорт і вже отримали додаткове фінансування», - уточнив Тарас Кремінь.

Він повідомив, що найближчим часом у першому читанні у Верховній Раді депутати будуть розглядати Закон України «Про освіту», який дозволить збільшити фінансування до рівня 7% ВВП. Також він нагадав про закон про спецконфіскації, який надасть можливість підвищити зарплату працівникам освітньої галузі на 2 тисячі гривень щомісяця.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua