Парламент має знайти політичну волю, щоб провести прозору й публічну приватизацію і знищити ще один анклав корупції – Арсеній Яценюк (відео)
понеділок, 7 вересня 2015, 14:43

«Парламент протягом року блокує приватизацію. Я сподіваюся, що нарешті буде знайдена політична воля для того, щоб провести прозору і публічну приватизацію і знищити ще один анклав корупції -  не тільки в органах державного управління, а в першу чергу в державних компаніях», - підкреслив наголосив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк на засіданні Ради фінансової стабільності в понеділок, 7 вересня.

Він наголосив, що Уряд прийняв рішення залишити в державній власності стратегічні підприємства: «Все інше повинно бути продано на прозорих і публічних аукціонах з обов’язковим забезпеченням соціального пакету для працівників і відповідним внесенням інвестицій в українську економіку».

Ці підприємства не повинні бути продані «українським олігархам, як було два десятки років із українською приватизацією», - додав Арсеній Яценюк.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua