Парламент має нарешті ухвалити закон про заочне притягнення до відповідальності осіб, які переховуються за кордоном, - Антон Геращенко
четвер, 21 січня 2016, 11:45

Деякі парламентські фракції протидіють ухваленню закону про заочне притягнення до відповідальності осіб, які переховуються від правосуддя за кордоном.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Антон Геращенко у середу в ефірі програми «Шустер LIVE».

Він нагадав, що більшість замовників та виконавців злочинів, вчинених проти Майдану наприкінці 2013 – на початку 2014 років, перебувають поза межами України.

«Вони не збираються сюди повертатись, і Путін нам їх не видасть», - наголосив представник «Народного фронту».

«Тому я, як народний депутат, разом із моїми колегами розробив проект закону, який дозволить після внесення змін до Кримінального кодексу притягнути Януковича та всю його кліку до відповідальності заочно», - підкреслив Антон Геращенко.

За його словами, станом на сьогоднішній день цей проект тричі виносився на голосування, але деякі фракції не бажають його підтримувати.

«На жаль, багато депутатів приміряють цей закон до себе й не підтримують мою пропозицію щодо заочного притягнення до відповідальності осіб, які переховуються від правосуддя за кордоном. Робіть висновки», - резюмував Антон Геращенко.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua