Парламент має підтримати військовослужбовців, ратифікувавши міжнародні угоди про співробітництво у сфері оборони, - Олена Масоріна (відео)
понеділок, 19 березня 2018, 13:34

Верховна Рада на поточному пленарному тижні має ратифікувати важливі міжнародні угоди про співробітництво у сфері оборони, які допоможуть Україні на шляху до НАТО.

Про це заявила народний депутат фракції “Народний фронт”, член Комітету ВР з питань європейської інтеграції Олена Масоріна під час засідання Погоджувальної ради.

Вона зазначила, що на поточному пленарному тижні Верховна Рада має ратифікувати два дуже важливих документи, а саме: Генеральну угоду між Кабінетом міністрів України та Урядом республіки Польща про співробітництво у сфері оборони та Угоду між Кабінетом міністрів України та Урядом республіки Румунія стосовно співробітництва у сфері військових перевезень.

“В першу чергу, мова йде про спільні навчання, і дуже важливо це ратифікувати. Ми багато говоримо про Україну як члена НАТО. Прошу всіх зробити невеличкий  практичний крок для того, щоб наші військовослужбовці мали можливість спільних навчань з військовослужбовцями тих країн, які вже є членами НАТО”, - наголосила вона.

Також Олена Масоріна повідомила про необхідність ратифікувати Угоду між Кабінетом міністрів України та Урядом республіки Румунія стосовно співробітництва у сфері військових перевезень.

“Вона стосується безпеки і єдиних правил перевезень того військового обладнання, яке може нести небезпеку. Просила би підтримати”, - звернулася народний депутат до колег.

Представниця фракції “Народний фронт” також наголосила на необхідності ухвалення українським парламентом законопроектів, які узгодженні з “дорожньою картою” нашого законодавчого забезпечення Угоди про асоціацію з ЄС.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua