Сергій Пашинський: Парламент має підтримати законопроекти, які посилять обороноздатність держави
понеділок, 14 вересня 2015, 16:09

Верховна Рада має проголосувати найближчим часом законопроекти №2356а - про контрактну службу в армії, та №2967- про військову прокуратуру, аби посилити обороноздатність та безпеку України.

Про це сьогодні під час Погоджувальної ради заявив Голова Комітету з питань національної безпеки і оборони, народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський.

"Я помітив, що окремі виступаючі сьогодні беруть участь у місцевих виборах. До них тяжко добитися із їх популізмом та демагогією. Але 350 тисяч військовослужбовців сьогодні захищають наш спокій зі зброєю в руках, за право сидіти у цьому залі. Саме тому прошу наших колег не забувати про те, що ми знаходимося у стані війни, а перемир'я триває усього два тижні", - наголосив Пашинський.

"Ми зобов'язані не знижувати нашу оборону. Саме тому мені не зрозуміло, чому не прийняті такі законопроекти, як №2356а, де ми просто ідемо назустріч військовослужбовцям за контрактом. Я не розумію, чому місяць ми б'ємося над тим, що рішення по законопроекту №2967, який стосується військової прокуратури, ми не можемо включити до порядку денного", - сказав народний депутат. 

Голова Комітету з питань національної безпеки і оборони звернувся до голів парламентських фракцій з проханням якнайшвидше розглянути ці два важливі законопроекти.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua