Парламент має розглянути закон про візовий режим з Росією, - Максим Бурбак (відео)
середа, 12 квітня 2017, 11:47

Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак звернувся до Голови парламенту із закликом включити до порядку денного наступного пленарного тижня законопроект, поданий представниками "Народного фронту", щодо запровадження візового режиму для громадян Росії.

"Це – питання національної безпеки: після того, як Європою було запроваджено безвізовий режим для громадян України, ми маємо запровадити візи для громадян РФ. Це убезпечить Європу від навали російських шпигунів", - сказав він, виступаючи з парламентської трибуни.

Максим Бурбак також заявив про необхідність вжити заходів для імплементації рішення Європарламенту щодо запровадження безвізового режиму для України.

За його словами, Кабінет Міністрів має збільшити фінансування Державної міграційної служби на понад 200 млн грн для встановлення додаткових пунктів видачі біометричних паспортів.

"Треба обладнати ще 470 таких автономних станцій, щоб ми змогли імплементувати рішення Європарламенту", - сказав керівник фракції "Народний фронт".

"Звертаюсь до СБУ та Держспецзв’язку, щоб вони забезпечили канали подання такої інформації, щоб кожен український громадянин зміг отримати біометричний паспорт і вільно подорожувати теренами Євросоюзу. Звертаюся також до органів місцевого самоврядування, щоб вони за свої кошти, які в них з’явилися завдяки бюджетній децентралізації, запровадженій урядом Арсенія Яценюка, обладнали такі пункти, бо станом на сьогодні органами місцевого самоврядування обладнано лише 18 пунктів", - підсумував Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua