Парламент має ухвалювати консолідовані рішення на користь України, – Андрій Тетерук (відео)
четвер, 5 липня 2018, 18:34

Фракція "Народний фронт" прийшла до Верховної Ради працювати, приймати рішення, які будуть об’єднувати суспільство, рухаючи Україну вперед, та протистояти російській агресії.

Про це заявив Перший заступник керівника фракції Андрій Тетерук під час пленарного засідання.

"В часи, коли наша країна зазнавала випробувань, наш парламент знаходив розуміння цих загроз і викликів і завжди діяв так, аби врятувати ситуацію та виправити її на краще. Так було всі чотири роки, що ми працювали в парламенті", – зазначив Андрій Тетерук.

"Позиція "Народного фронту" є чіткою, зрозумілою та послідовною – ми прийшли в парламент працювати. Прийшли в 2014 році, коли зазнали (Україна. – ред.) найжорстокішої кризи та постали перед викликом усій нашій державі, нашому майбутньому. Жодні амбіції, жодні непорозуміння не можуть стати поміж нами. Ми всі маємо пам’ятати присягу, яку ми тут давали, та мету, яку ми ставили перед собою в 2014 році – робити країну сильнішою, приймати рішення, які будуть нас об’єднувати, посилювати, а найголовніше – давати відсіч самому страшному ворогу, якому ми зараз протистоїмо – Росії", – наголосив представник "Народного фронту".

"Тому ми налаштовані на консолідовану роботу – маємо працювати, приймати рішення та рухатися вперед", – підсумував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua