Парламент має захистити країну від духовного рабства, яке насаджує Росія, - Віктор Єленський (відео)
середа, 5 жовтня 2016, 12:07

Для захисту країни необхідно ухвалити рішення про введення візового режиму з Росією та убезпечити негативний вплив Московського патріархату, що просуває ідеї "русского мира" в Україні.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", відомий релігієзнавець Віктор Єленський, виступаючи з парламентської трибуни.

"Вперше за останні 30 років на планеті Земля готуються знести православний храм. Знести тому, що український, тому що люди, які моляться в цьому храмі, - вірять в Ісуса Христа і сповідують православну віру, а не "русский мир".  Цей храм знаходиться в Ногінську Московської області. Ті віруючі, що хотіли захистити свій храм… в їх адвоката стріляють, людей переслідують, б'ють, мордують", - наголосив Єленський.

"Це відбувається тоді, коли на Донбасі, на окупованих територіях вбивають мусульман, викрадають протестантів, закопують в братські могил тих, хто не хоче бути з Московським патріархатом", - сказав народний депутат.

Представник "Народного фронту" підкреслив, що православна віра "не про ракети і літаки, які освячують митрополити МП".

"Віра християнська - це про любов, про єдність і солідарність. Про яку солідарність ми можемо говорити, якщо московські попи роз'їжджають на "Бентлі", освячують зброю окупантів, які вбивають українців, кидають людей зараз на стіни Верховної Ради, щоб парламент не припинив духовне рабство", - сказав Єленський. 

"Найгірше, що зараз Московський патріархат збирає прес-конференцію проти тих законів, які мають зупинити це духовне рабство. Вони не беруть солідарності із нашими православними, яких катують у Москві. Вони не беруть солідарності з тими, кого Господь заповідав любити. Вони стають на бік агресора, тому ми маємо захистити себе. Візовий режим, про який говорив "Народний фронт", - це найменше, що можна зробити. Маємо усім товариством стати на захист тих, кого катують у Москві та Донецьку", - резюмував народний депутат. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua