Парламент підтримав законопроект, який дозволить компенсувати оренду житла військовослужбовцям (відео)
четвер, 8 лютого 2018, 14:16

Проект закону №5027 про внесення зміни до статті 12 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» дозволить виділити з бюджету кошти на компенсацію оренди житла для рядового, сержантського та старшинського складу Збройних Сил України.

Про це заявив заступник керівника фракції «Народний фронт», Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони Сергій Пашинський під час виступу з парламентської трибуни.

«У бюджеті передбачено компенсацію за оренду житла для офіцерів і курсантів, але не передбачено – для рядового, сержантського та старшинського складу. Це неправильно і несправедливо», – наголосив депутат.

Він пояснив, що законопроект передбачає норму для компенсації оренди житла, коли Збройні Сили не можуть забезпечити ні службовим житлом, ні казармою та поширити дію цього закону також на рядовий, сержантський та старшинський склад.

«Закон дуже простий, комітет його одноголосно підтримав, тому я прошу депутатів підтримати його за основу та в цілому», – закликав представник «Народного фронту» перед голосуванням.

Верховна Рада ухвалила законопроект №5027 230 голосами.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua