Парламент підтримає розташування миротворців ООН виключно на всій тимчасово окупованій території, - Андрій Тетерук (відео)
п’ятниця, 27 жовтня 2017, 12:02

Верховна Рада VIII скликання не дозволить розташування миротворців ООН лише на лінії розмежування в зоні АТО попри будь-який тиск. Під контроль має бути взята вся тимчасово окупована територія, а російські окупаційні війська – виведені за межі державного кордону України.

Про це заявив перший заступник керівника фракції «Народний фронт», член Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Андрій Тетерук в ефірі одного з телеканалів.

Він зазначив, що розташування миротворців ООН лише на лінії розмежування в зоні АТО є неприйнятним для України.

За словами політика, важливо забезпечити за допомогою миротворців контроль над всією тимчасово окупованою територією України та домогтися повного виведення російських окупаційних військ за межі державного кордону України.

«Цей парламент (VIII скликання) за свою каденцію не дозволить розташування миротворців ООН на лінії розмежування. Або від лінії розмежування до державного кордону з охопленням і чітким взяттям під контроль всієї тимчасово окупованої території, або жодної згоди наш парламент не дасть», - наголосив народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua