Парламент повинен розглянути мовний закон на поточному тижні, – Микола Княжицький (відео)
понеділок, 17 грудня 2018, 13:21

Протягом цього тижня Верховна Рада має розглянути в другому читанні законопроект про застосування української мови як державної.

На цьому наголосив народний депутат фракції «Народний фронт», Голова Комітету з питань культури і духовності Микола Княжицький під час засіданні Погоджувальної ради.

«На цьому тижні ми в комітеті розглядатимемо законопроект про застосування української мови як державної. Сподіваюся, що законопроект буде розглянуто успішно. Він включає в себе понад 2 тисячі правок», – зазначив народний депутат.

«Будемо готові до того, щоб разом із парламентом затвердити цей законопроект і зробити ще один надзвичайно важливий крок до остаточного ствердження нашої незалежності, нашої самобутності, нашого місця в сім’ї європейських народів», – додав він.

Також, на цьому тижні, за словами Миколи Княжицького, на розгляд Верховної Ради буде винесено законопроект про вшанування пам’ятних дат.

«Ми повинні вшанувати пам’ять тих достойних громадян, які зробили все для того, щоб Українська держава відбулася – так, як це сьогодні робить більшість з нас, присутніх у цьому залі, як робить керівництво держави, створюючи дійсно революційні історичні події, які фактично повертають українському народу українську церкву, а українських християн – в центр світового православ’я, оскільки Українська православна церква фактично буде найбільшою православною церквою світу», – наголосив представник «Народного фронту».

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua