Парламент повинен зупинити реванш "регіоналів" у Чернівецькій міськраді, - Максим Бурбак (відео)
середа, 17 травня 2017, 11:40

Перевибори до міської ради Чернівців відбудуться згідно закону.

На цьому наголосив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час виступу в парламенті.

Він звернувся до народних депутатів підтримати звернення міського голови Чернівців Олексія Каспрука про перевибори.

"Якнайшвидше створити робочу групу, яка б розібралась в ситуації і винесла на розгляд єдине правильне рішення: призначення позачергових виборів в місті Чернівці. Ми повинні всі разом об'єднатися, щоб зупинити реванш "регіоналів" Фірташа-Льовочкіна", - заявив Максим Бурбак.

"Жодних фейків. Діємо лише в законний спосіб. З виїздом на місце, розбираємося з ситуацією і виносимо питання перевиборів в місті Чернівці", - наголосив керівник фракції.

Він нагадав, що в 2010 році більшість "регіоналів" в Чернівецькій міській раді незаконно усунула з посади тодішнього міського голову Миколу Федорука, сформувавши профірташівську більшість в міськраді. Тоді ж вони прийняли рішення передати безкоштовно на баланс Чернівцігаз другу нитку газогону вартістю понад 23 млн гривень.

За словами, Максима Бурбака, тепер, в 2017 році, залишки тієї більшості в міській раді знову хочуть повторити подібний сценарій і усунути міського голову Олексія Каспрука.

"Це банда, до складу якої входять колишні "регіонали". Прикро, що до них доєдналися постмайданні сили: "Батьківщина", "Самопоміч", "Народний контроль" і "Свобода", - зауважив Бурбак.

"Я не зупинюсь ніколи. Тому що власність громади повинна бути повернута і працювати на громаду, а не на залишки банди в Чернівецькій міській раді", - запевнив він.

"Звертаюсь до всіх підтримати звернення міського голови Каспрука про перевибори в Чернівецькій міській раді, - закликав Бурбак. - Спільними зусиллями ми зупинимо реванш "регіоналів" по всій Україні!"

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua