Парламент повинен першочергово прийняти урядові законопроекти, спрямовані на продовження реформ, – Максим Бурбак (відео)
понеділок, 13 липня 2015, 12:31

Фракція «Народний фронт» наполягає на першочерговому прийняті урядових законопроектів, які спрямовані на проведення реформ в Україні.

Про це під час Погоджувальної ради, 13 липня, наголосив Голова фракції Максим Бурбак.

«Ми вимагаємо, щоб усі законопроекти, які спрямовуються Урядом у Верховну Раду, були розглянуті найпершими. Зрозуміло, що це законопроекти від яких залежить доля реформ, доля держави, як би пафосно це не звучало», - наголосив Голова фракції «Народний фронт».

Він нагадав, що цього тижня урядова делегація на чолі з Прем’єр-міністром України перебуватиме з офіційним візитом в США, Канаді і Великобританії. В результаті зустрічей планується підписання важливих економічних документів.

«Поки Прем’єр-міністр та наші урядовці будуть переконувати іноземних партнерів та бізнесменів в інвестиційний привабливості України, Парламенту необхідно підтримати їх діями і довести, що ми тут уміємо злагоджено працювати», - наголосив Максим Бурбак.

Він підкреслив, що Парламенту першочергово необхідно підтримати пакет законів спрямованих на продовження співпраці з МВФ, реформу МВС, Конституційну реформу та децентралізацію влади, а також закон про проведення місцевих виборів.

На переконання Максима Бурбака, Верховна Рада не повинна закривати сесію доки не прийме ці закони.

«Усі законопроекти, які потрібні для провадження реформ в Україні, слід прийняти у першу чергу. Навіть скористатись  передбаченим правом на скликання позачергової сесії. Ми не мамо права відпочивати. Немає для нас вихідних і канікул, ми повинні працювати, щоб реформи в Україні продовжувались», - резюмував Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua