Парламент схвалив виділення державної фінансової підтримки кримськотатарським телеканалам (відео)
четвер, 17 листопада 2016, 15:05

Верховна Рада підтримала за основу та в цілому законопроект №5333, який передбачає фінансову підтримку за рахунок Державного бюджету телерадіокомпаній, які функціонували на території АР Крим та міста Севастополя, зокрема популярного кримськотатарського телеканалу «АТР».

За відповідне рішення проголосували 227 народних депутатів.

Представник фракції «Народний фронт» Георгій Логвинський наголосив перед голосуванням, що цей законопроект є настільки ж важливим, як і закони щодо озброєння української армії. Тільки в цьому випадку йде мова про «інформаційну зброю».

«Ми повинні підтримати цей законопроект, щоб «озброїти» наших громадян, наші телекомпанії для того, щоб захистити інтереси нашої країни, захистити тих людей, які борються зараз у Криму з окупантом», - наголосив він.

У свою чергу інший представник фракції «Народний фронт», голова Комітету ВР з питань культури і духовності Микола Княжицький зауважив, що «Народний фронт» послідовно голосує за всі законопроекти, які стосуються захисту територіальної цілісності України, підтримки кримських татар та кримськотатарської мови, захисту їх прав.

«За права кримських татар ми, українці, повинні боротися як за свої права. Тому що немає жодної іншої країни, яка би підтримала цей багатостраждальний народ, який протягом своєї довгої історії стільки настраждався від окупанта», - заявив народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua