Парламент створив усі необхідні умови для боротьби з корупцією, – Андрій Помазанов (відео)
вівторок, 24 січня 2017, 11:51

Починаючи з 2014 року Верховна Рада VIII-го скликання створила законодавчу базу, необхідну для боротьби з корупцією, і зараз справа – за профільними структурами.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Андрій Помазанов у понеділок в ефірі каналу «ICTV».

«Якби в 2014 році не було ухвалено за ініціативою уряду Арсенія Яценюка законопроекти про запровадження електронного декларування, створення НАЗК, НАБУ, та не було б прокладено шлях для створення бази для боротьби з корупцією, - ми б сьогодні не мали цих законів», - сказав він.

Народний депутат зазначив, що особисто в нього накопичилося чимало питань до антикорупційних органів.

«На мою думку, ми зробили максимум з 2014 по сьогоднішні день, ми зробили максимум у парламенті: ми створили НАБУ, НАЗК, запровадили систему електронного декларування. Громадськість має доступ до статків можновладців», - наголосив Андрій Помазанов.

«Ми створили органи, які тепер повинні працювати. Зараз депутати, міністри відкрили свої статки, свої декларації. І тепер НАЗК, НАБУ і всі інші антикорупційні органи повинні працювати. Тепер їхнє завдання – показати, чи дарма ми їх створили, чи ні», - наголосив представник «Народного фронту».

«Тому я думаю, що на даному етапі в нас є вся необхідна законодавча, правоохоронна база для боротьби з корупцією», - резюмував Помазанов.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua