Парламент відреагує на заяву ізраїльського президента, - Георгій Логвинський (відео)
четвер, 29 вересня 2016, 12:28

Парламент відреагує на заяву ізраїльського президента Реувена Рівліна щодо нібито причетності українців до трагедії єврейського народу, однак, ця реакція має базуватися на принципах взаємоповаги, а не розколювати два народи.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський у коментарях журналістам.

"Наша реакція буде, але наша задача не розколювати, а об'єднувати наші взаємини", - підкреслив представник "Народного фронту".

"Хоча сьогодні Ізраїль і не приєднався до санкцій, однак, він дуже допомагає Україні. Закрив консульство в Криму і відкрив його у Львові, зупинив свої проекти військового співробітництва з Російською Федерацією", - сказав він.

"Ізраїль направив Росії звернення, що Крим є окупованою територією України і цей злочин є кримінальним з точки зору законодавства України. Тобто, Ізраїль показав свою підтримку, хоча сам знаходиться в досить скрутній ситуації - російські ракети знаходяться буквально в десятках кілометрів від них, і в цій ситуації ми маємо на парламентському, президентському, усіх рівнях не псувати точки взаємообміну, співпраці та поваги. Це наша задача", - наголосив Логвинський.

Народний депутат також підкреслив, що уже направив відповідну реакцію послу Ізраїлю в Україні. 

"На жаль, президент Ізраїлю передчасно перервав свій візит до України через смерть 9-го президента Ізраїлю пана Переса. Я би хотів почути пояснення, щоби не було непорозуміння його слів чи контексту. Сьогодні ми хочемо почути офіційну позицію, аби знати, як діяти далі", - резюмував народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua