Парламент, який прийшов після Майдану, повинен проголосувати за санкції щодо Януковича та його оточення, - Сергій Висоцький (відео)
вівторок, 22 листопада 2016, 12:01

Верховна Рада повинна підтримати постанову про персональні санкції щодо Віктора Януковича та його оточення, чим продемонструє єдність демократичних сил у парламенті.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Сергій Висоцький, під час ефіру на одному з телеканалів, присвяченому третій річниці початку Революції Гідності.

На його думку, намагання посіяти політичний розбрат у таборі демократичних сил сьогодні дуже шкодить країні, тому народний депутат висловив сподівання, що найближчим часом Верховна Рада підтримає постанову про персональні санкції щодо Віктора Януковича та його оточення, ініційовану, зокрема, ним та його колегами по фракції.

«Я дуже сподіваюсь, що мої колеги проголосують за санкції щодо Януковича та його команди. Бо я не можу собі уявити, що цей парламент, який справді прийшов після Майдану, а тим більше – після збройної агресії Російської Федерації, не проголосує за таку постанову. Я сподіваюсь на краще і принципово не буду критикувати своїх колег по демократичному табору», - заявив політик.

Сергій Висоцький наголосив, що для подальшого розвитку України сьогодні дуже важливо зберегти та продовжити конструктивну співпрацю між демократичними прозахідними фракціями українського парламенту.

«Ми вважаємо, що реванш (колишнього режиму. – Ред.), фактично,  фінансується російським та проросійським бізнесом, російськими агентами впливу тут. І ми кажемо, хоча це непопулярна позиція, що у нас йде війна і є об’єктивні фактори впливу Російської Федерації на нашу економіку, нашу політику, наше соціальне життя, і від цих факторів потрібно позбуватися», - наголосив він.

Сергій Висоцький зауважив, що з цією метою – обмеження впливу Російської Федерації на Україну в усіх сферах – уже зареєстровано багато законопроектів, а частина з них – ухвалена.

«Це нормальна парламентська робота. Ми показуємо наш політичний порядок денний нашими законопроектами, нашою взаємодією між фракціями. Треба співпрацювати і нести відповідальність за країну разом. Треба приймати закони, робити реформи, якби нас хто не бив по голові з інших популістичних площадок», - підсумував народний депутат.  

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua