Парламент зробив крок до покращення інвестиційного клімату в Україні, - Михайло Хміль (відео)
вівторок, 10 травня 2016, 18:05

Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроект №2763 щодо скасування обов'язковості державної реєстрації іноземних інвестицій. Документ покликаний покращити інвестиційний клімат в країні.

За відповідне рішення проголосував 261 народний депутат.

Член Комітету Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва, народний депутат фракції "Народний фронт" Михайло Хміль зазначив перед голосуванням, що основною метою цього законопроекту є "створення сучасних умов залучення інвестицій шляхом максимального спрощення порядку їх залучення через запровадження заявницького принципу державного обліку інвестицій".

Як зазначив представник "Народного фронту", такий принцип унеможливить прояви ознак корупції при державній реєстрації інвестицій та введення окремих кодефікаційних змін до чинного законодавства.

"Цей законопроект сприятиме створенню привабливіших умов для залучення іноземних інвестицій та надасть змогу усунути штучні перепони для cтворення підприємств з іноземними інвестиціями. Нам треба зараз боротися за іноземні інвестиції, за те, щоб приводити їх в Україну та створювати у нас робочі місця", - наголосив народний депутат.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua